Κρατήσεις

Κάντε

Κράτηση

Η κράτηση ενός ηλεκτρονικού τραπέζι είναι εύκολη και παίρνει μερικά μόνο κλικ.

Online Κράτηση

  Τηλεφωνική Κράτηση

  Πραγματοποιούμε κρατήσεις για μεσημεριανό και δείπνο. Για να κάνετε κράτηση, καλέστε μας στο +30 210 92 33 182 από τις 10 π.μ. – 6 μ.μ., από Δευτέρα έως Κυριακή. Για το χώρο του μπαρ και της καφετέριας δεν γίνονται κρατήσεις – αφήνουμε το χώρο αυτό για τους επισκέπτες με τα πόδια, για να εξασφαλίσουμε ότι πάντα προσφέρουμε μερικά τραπέζια για όσους δεν έχουν κάνει κράτηση.

  Ιδιωτικό Δείπνο & Εκδηλώσεις

  Όποια και αν είναι η εκδήλωση ή η γιορτή σας, είμαστε εδώ για να κάνουμε την ξεχωριστή σας μέρα πραγματικά αξέχαστη.Στην φιλοξενία των ειδικών σας φιλοξενούμενων στο εστιατόριο Dionysos Zonar’s, συνδυάζοντας την εκπληκτική θέα της Ακρόπολης με ένα υψηλού επιπέδου εταιρικό γεγονός.

  Για εκδηλώσεις ή εταιρικές συναντήσεις οποιουδήποτε είδους το εστιατόριο Dionysos σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τις νέες επιλογές του μενού που φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων σεφ, απολαμβάνοντας τη Μεσόγειο στο πιάτο σας.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαμορφώνει το μενού μας που προσφέρει αυστηρά στις ανάγκες σας, σε πολύ προσιτές τιμές. Υπάρχει διαθέσιμο πιάνο για μουσική.
  Το εστιατόριο μας είναι ανοιχτό καθημερινά, όλο το χρόνο.

  Ανοικτά: 12:00 – 01:00
  Χώρος στάθμευσης παρέχεται στους πελάτες μας.

  Group Stathokostopoulos Sales Department
  Κα Αθηνά Σταϊκούρα
  e-mail: astaikoura@vsgroup.gr
  Τηλ.:+30 2109213266

  Εκδηλώσεις

  Dionysos

  Εκδηλώσεις

  Η σφραγίδα του elegant chίc χαρακτηρίζει όλο το χώρο του «Διόνυσου». Κάθε προσωπικό ή εταιρικό eνent αποκτά αυτόματα κύρος από τnν ίδια την αίγλη του brand.
  Οι λεπτομέρειες επισημάνω το ρομαντισμό και το δυναμικό της εγκατάστασης. Το προσεγμένο art de la table, σύμφωνα με όλα τα trends του interior design, κάνει κάθε στιγμή μοναδικά φινετσάτη.