O pastry chef Μανώλης Τρουλάκης
και η ομάδα του σας προτείνουν
-
Zonar’s signature
ντακουάζ αμυγδάλου, παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης με καμένη μαρέγκα, sauce μάνγκο passion και καραμελωμένο αμύγδαλο, φουντούκι και φυστίκι
18.00 -
Παραδοσιακός μπακλαβάς
με φυστίκι, και συνοδεία από παγωτό καϊμάκι
15.00 -
Cheesecake μάνγκο
τραγανή βάση μπισκότου, κρέμα τυριού με καραμελωμένη λευκή σοκολάτα και μάνγκο
14.00 -
Bitter chocolate
τραγανή βάση φεγιεντίν, mousse από bitter σοκολάτα Valrhona, monte γάλακτος και αποξηραμένα βατόμουρα
15.00
-
Crémeux λεμονιού
χειροποίητη τάρτα με mousse λευκής σοκολάτας,crémeux λεμόνι, lime και yuzu
14.00 -
Μηλόπιτα
καραμελωμένη σφολιάτα με κρέμα patisserie βανίλιας,καραμελωμένο μήλο και παγωτό βανίλια
15.00 -
Σουφλέ σοκολάτας Valrhona - χρόνος προετοιμασίας 15’ -
με παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης
16.00
ΠΑΓΩΤΟ 'Ή ΣΟΡΜΠΕ
-
Γεύσεις παγωτών
- 2 μπάλες - βανίλια Μαδαγασκάρης, σοκολάτα Valrhona, φιστίκι με καραμελωμένα φιστίκια, μαστίχα με φράουλα και τριαντάφυλλο, καϊμάκι, φράουλα, παρφέ κρέμα με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και βατόμουρο
10.00 -
Γεύσεις sorbet
- 2 μπάλες - Γεύσεις sorbet: λεμόνι αρωματισμένο με φρέσκο δυόσμο, μάνγκο, φράουλα
11.00 -
Φρέσκα φρούτα εποχής
14.00
DIJESTIVES (30ml)
-
Grappa Sarpa Di Poli
11.00
-
Jacopo Poli Grappa, Sarpa Barrique Oro
12.00
-
Limonchello Galliano
11.00
-
Mastiha Skinos
11.00
-
Vinsanto Santo wines P.D.O., 12 years, Assyrtiko
11.00
-
Muscat of Limnos, Estate Chatzigeorgiou,Muscat Alexandrias
11.00
-
Jagermeister
11.00
-
Fernet Branca
11.00
-
Amaro Averna
11.00