O pastry chef Μανώλης Τρουλάκης και η ομάδα του σας προτείνουν Cremeux λεμονιού με mousse λευκής σοκολάτας, lime και yuzu 14.00 Προφιτερόλ Σικάγο choux τραγανά με κρέμα patisserie, βανίλια Ταϊτής, monte βανίλιας, καβουρδισμένα αμύγδαλα, αλμυρή καραμέλα, παγωτό σοκολάτα και bitter sauce 15.00 Χειροποίητος μπακλαβάς με φιστίκι Αιγίνης Π.Ο.Π., καραμελωμένα φύλλα, και cremeux φιστικιού Π.Ο.Π. 15.00 Εξωτική Πάβλοβα sorbet μάνγκο, sauce passion, monte βανίλιας Ταϊτής, και τραγανή μαρέγκα 14.00 Σουφλέ σοκολάτας με παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης (χρόνος προετοιμασίας 15’) 16.00 Ρυζόγαλο με γάλα καρύδας βανίλια Μαδαγασκάρης και μάνγκο (χωρίς γλουτένη, λακτόζη, και ζάχαρη) 12.00 ΠΑΓΩΤΟ 'Ή ΣΟΡΜΠΕ Γεύσεις παγωτών - 2 μπάλες - βανίλια Μαδαγασκάρης, σοκολάτα Valrhona, 9.50 Γεύσεις sorbet - 2 μπάλες - λεμόνι αρωματισμένο με φρέσκο δυόσμο, φράουλα, μάνγκο,passion με σοκολάτα 10.50 Φρέσκα φρούτα εποχής 12.00 DIJESTIVES (30ml) Grappa Sarpa Di Poli 11.00 Jacopo Poli Grappa, Sarpa Barrique Oro 12.00 Limonchello Galliano 11.00 Mastiha Skinos 11.00 Vinsanto Santo wines, 12 years, Assyrtiko 11.00 Muscat of Limnos, Estate Chatzigeorgiou,Muscat Alexandrias 11.00 Jagermeister 11.00 Fernet Branca 11.00 Amaro Averna 11.00