O pastry chef Μανώλης Τρουλάκης και η ομάδα του σας προτείνουν Δροσερή panna cotta με κουλί φράουλας, και φρέσκιες φράουλες 14.00 Μπακλαβάς με φυστίκι Αιγίνης, cremeux φιστικιού και συνοδεία από παγωτό καϊμάκι 15.00 Αυθεντική νουγκατίνα με κομμάτια από καραμελωμένα αμύγδαλα και καραμέλα μελιού 14.00 Mousse σοκολάτας Valrhona συνδυασμένη με passion fruit 15.00 Cremeux λεμονιού με mousse λευκής σοκολάτας, lime και yuzu 14.00 Σουφλέ σοκολάτας με αλμυρή καραμέλα και 15.00 Παγωτό ή σορμπέ (2 μπάλες) Γεύσεις παγωτών: βανίλια Μαδαγασκάρης, σοκολάτα Valrhona, φιστίκι με καραμελωμένα φιστίκια Αιγίνης, παρφέ κρέμα με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και βατόμουρο - Γεύσεις sorbet: : λεμόνι με αρωματισμένο φρέσκο δυόσμο, φράουλα, μάνγκο, καρύδα με καραμέλα 9.00 Φρέσκα φρούτα εποχής 12.00 DIJESTIVES (30ml) Grappa Sarpa Di Poli 9.00 Ja Copo Poli Grappa Sarpa Barrique Oro 10.00 Limonchello Galliano 8.00 Mastiha Skinos 8.00 Vinsanto Santo wines 12 years, Assyrtiko 9.00 Muscat of Limnos Estate Chatzigeorgiou Muscat Alexandrias 7.00 Jagermeister 9.00 Fernet Branca 9.00 Amaro Averna 9.00