O pastry chef Μανώλης Τρουλάκης
και η ομάδα του σας προτείνουν
-
Crémeux λεμονιού
με mousse λευκής σοκολάτας, lime και yuzu
14.00 -
Μπακλαβάς
με φυστίκι Αιγίνης Π.Ο.Π.,
15.00 -
Mousse λευκής σοκολάτας
με βανίλια Μαδαγασκάρης, με φρέσκο βερίκοκο και μοντέ βανίλιας
14.00 -
Τιραμισού
μους μασκαρπόνε με κρέμα εσπρέσο και σαβαγιάρ αρωματισμένα με σιρόπι εσπρέσο
14.00
-
Mousse σοκολάτας Valrhona
crispy πραλίνα και σαντιγύ από σοκολάτα γάλακτος με κόκκινα φρούτα
15.00 -
Σουφλέ σοκολάτας
σουφλέ σοκολάτας με παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης
15.00 -
Παγωτό (2 μπάλες)
Γεύσεις παγωτών: βανίλια Μαδαγασκάρης, σοκολάτα Valrhona, φιστίκι με καραμελωμένα φιστίκια Αιγίνης Π.Ο.Π.,καϊμάκι, φράουλα, παρφέ κρέμα με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και βατόμουρο
9.50 -
Σορμπέ (2 μπάλες)
Γεύσεις sorbet: : λεμόνι αρωματισμένο με φρέσκο δυόσμο, πεπόνι, φράουλα, μάνγκο
9.50 -
Φρέσκα φρούτα εποχής
12.00
DIJESTIVES (30ml)
-
Grappa Sarpa Di Poli
9.00
-
Jacopo Poli Grappa Sarpa Barrique Oro
10.00
-
Limonchello Galliano
9.00
-
Mastiha Skinos
9.00
-
Vinsanto Santo wines
12 years, Assyrtiko
9.00 -
Muscat of Limnos Estate Chatzigeorgiou Muscat Alexandrias
9.00
-
Jagermeister
9.00
-
Fernet Branca
9.00
-
Amaro Averna
9.00