Αρχική

Καλώς Ήρθατε στο

Διόνυσος Ζώναρς

Στη σκιά της Ακρόπολης
Τοποθεσία

Ανακαλύψτε

την Ιστορία μας

Το “Διόνυσος Ζώναρς” βρίσκεται στη σκιά του βράχου της Ακρόπολης. στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Αυτή η εγκατάσταση, σύμβολο της κλασσικής απλότητας. κομψότητα και συνώνυμο της φινέτσας και της εκλεπτυσμένης γεύσης, φέρνει σε επαφή μια υψηλή εμπειρία λιχουδιού και την κουλτούρα της πόλης. Το ασύγκριτο πλεονέκτημα του Διονύσου είναι η θέση του: ένα ραντεβού με την ιστορία, μια συνάντηση με τον πολιτισμό. ένας περίπατος στα μνημεία. Το χθες και σήμερα της πρωτεύουσας διασταυρώνονται στο Διόνυσο. Τα βήματα που οδηγούν στο εστιατόριο περνούν από τις χαρακτηριστικές γειτονιές της Αθήνας. από το ιστορικό Θησείο από τη μία πλευρά στην Μακρυγιάννη από την άλλη πλευρά. Η θέα από το Διονύσιο είναι μοναδική. μια κλήση των αισθήσεων και μια ειδική εμπειρία που αξίζει να ζήσετε.
Ανακαλύψτε το μενού μας

Νόστιμες

Συνταγές

Ανακαλύψτε

Το μενού μας

Στο μενού απεικονίζεται η αυθεντικότητα των γεύσεων της ελληνικής κουζίνας, με σύντηξη και μετασύγχρονα στοιχεία δημιουργικότητας. Οι γεύσεις ταιριάζουν απόλυτα με το σκηνικό και αποτελούν γνήσια μεθέλλα. Η ελληνική φύση φέρνει τις καλύτερες πρώτες ύλες στην κουζίνα του Διονύσου. Τα υψηλής ποιότητας συστατικά μετατρέπονται από την έμπειρη ομάδα του σεφ σε μαθήματα που είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσουν κάθε πιάτο και θα κάνουν τη φιλοξενία του Διόνυσο μια ολοκληρωμένη και ακόμη εμπειρία που ευχαριστεί όλες τις αισθήσεις.

Προβολή του πλήρους μενού

Κάντε κράτηση

Μοναδική

Εμπειρία

Διοργάνωση

Εκδηλώσεων

Εξετάστε το ενδεχόμενο να φιλοξενείτε τους ξεχωριστούς καλεσμένους σας στο εστιατόριο Διόνυσος Ζώναρ, συνδυάζοντας την εντυπωσιακή θέα της Ακρόπολης με μια υψηλής τυπικής εταιρικής εκδήλωσης. Για εκδηλώσεις ή εταιρικές συναντήσεις οποιουδήποτε είδους το εστιατόριο Διόνυσος σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τις νέες προσφορές του μενού που φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων σεφ, απολαμβάνοντας τη Μεσόγειο στο πιάτο σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαμορφώνει το μενού μας προσφέροντας αυστηρά τις ανάγκες σας, σε πολύ προσιτές τιμές. Διατίθεται πιάνο για την αναπαραγωγή μουσικής. Το εστιατόριό μας είναι ανοιχτό καθημερινά, όλο το χρόνο.

Κάντε κράτηση