Αρχική

Καλώς Ήρθατε στο

Διόνυσος Ζώναρς

Στη σκιά της Ακρόπολης
Τοποθεσία

Ανακαλύψτε

την Ιστορία μας

Στη σκιά του βράχου της Ακρόπολης, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, ο «Διόνυσος» δεσπόζει.

Ένα μαγαζί σύμβολο του κλασικού, συνώνυμο της φινέτσας και του εκλεπτυσμένου γούστου, ενώνει την υψηλή γαστριμαργία με την κουλτούρα της πόλης.

Το ανυπέρβλητο πλεονέκτημα του «Διόνυσος» είναι η τοποθεσία του: Ένα «ραντεβού» με την ιστορία, μια συνάντηση με τον πολιτισμό, ένας περίπατος στα μνημεία.

Στο «Διόνυσο» διασταυρώνεται το χθες και το σήμερα της πρωτεύουσας. Τα βήματα που οδηγούν στο μαγαζί περνούν από τις πιο χαρακτηριστικές γειτονιές της Αθήνας, από το ιστορικό Θησείο από τη μια μεριά, από του Μακρυγιάννη από την άλλη.

Η θέα από το Διόνυσο στον ιερό βράχο της Ακρόπολης είναι μοναδική, ένα κάλεσμα των αισθήσεων και μια ξεχωριστή εμπειρία που αξίζει να ζήσει κανείς.
Ανακαλύψτε το μενού μας

Νόστιμες

Συνταγές

Ανακαλύψτε

Το μενού μας

Στο μενού απεικονίζεται η αυθεντικότητα των γεύσεων της ελληνικής κουζίνας, με σύντηξη και μετασύγχρονα στοιχεία δημιουργικότητας. Οι γεύσεις ταιριάζουν απόλυτα με το σκηνικό και αποτελούν γνήσια μεθέλλα. Η ελληνική φύση φέρνει τις καλύτερες πρώτες ύλες στην κουζίνα του Διονύσου. Τα υψηλής ποιότητας συστατικά μετατρέπονται από την έμπειρη ομάδα του σεφ σε μαθήματα που είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσουν κάθε πιάτο και θα κάνουν τη φιλοξενία του Διόνυσο μια ολοκληρωμένη και ακόμη εμπειρία που ευχαριστεί όλες τις αισθήσεις.

Προβολή του πλήρους μενού

Κάντε κράτηση

Μοναδική

Εμπειρία

Διοργάνωση

Εκδηλώσεων

Εξετάστε το ενδεχόμενο να φιλοξενείτε τους ξεχωριστούς καλεσμένους σας στο εστιατόριο Διόνυσος Ζώναρ, συνδυάζοντας την εντυπωσιακή θέα της Ακρόπολης με μια υψηλής τυπικής εταιρικής εκδήλωσης. Για εκδηλώσεις ή εταιρικές συναντήσεις οποιουδήποτε είδους το εστιατόριο Διόνυσος σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τις νέες προσφορές του μενού που φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων σεφ, απολαμβάνοντας τη Μεσόγειο στο πιάτο σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαμορφώνει το μενού μας προσφέροντας αυστηρά τις ανάγκες σας, σε πολύ προσιτές τιμές. Διατίθεται πιάνο για την αναπαραγωγή μουσικής. Το εστιατόριό μας είναι ανοιχτό καθημερινά, όλο το χρόνο.

Κάντε κράτηση